Horoskooppeja 2000-luvulle

VESIMIES (20.1 - 18.2)
Olet kekseliäs ja taipuvainen kehittymään. Valehtelet paljon. Toisaalta,olet taipuvainen huolimattomuuteen ja epäkäytännöllisyyteen, mistä johtuen teet samoja virheitä yhä uudestaan ja uudestaan. Luet lehdistä ensimmäiseksi horoskooppisi. Yleensä muut pitävät sinua vähälahjaisena.

KALAT (19.2 - 20.3)
Sinulla on vilkas ja kieroutunut mielikuvitus ja kuvittelet usein, että sinua seurataan. Sinulla on jonkin verran valtaa työtovereihisi, ja he paheksuvat pöyhkeilyäsi työpaikalla. Kalat tekevät kauheita asioita lemmikkieläimilleen.

OINAS (21.3 - 19.4)
Olet pioneerityyppiä ja halveksit useimpia kanssaihmisiäsi. Olet äkkipikainen, kärsimätön ja omasta mielestäsi kaikkitietävä. Olet aika vastenmielinen ihminen. Oinaat ovat taipuvaisia pedofiliaan.

HÄRKÄ (20.4 - 20.5)
Olet käytännöllinen ja sinnikäs. Olet hellittämättömän päättäväinen ja työskentelet kuin hullu. Useimpien mielestä olet uppiniskainen härkäpää. Vanhemmiten sinusta tulee psykoottinen. Olet kiihkokommunisti.

KAKSONEN (21.5 - 20.6)
Olet nopeaälyinen ajattelija. Kaikki pitävät sinusta koska olet biseksuaali. Kuitenkin olet taipuvainen odottamaan liian paljon liian vähästä. Toisin sanoen olet kitupiikki. Kaksoset kuolevat usein oman käden kautta.

RAPU (21.6 - 22.7)
Olet sympaattinen ja usein kuuntelet muiden murheita. Muiden mielestä olet säälittävä. Lykkäät aina asioita hamaan tulevaisuuteen. Siksi sinusta ei koskaan tulekaan mitään. Useimmat ravut päätyvät sosiaalihuollon eläteiksi. Sinulla on taipumusta skitsofreniaan.

LEIJONA (23.7 - 22.8)
Olet mielestäsi synnynnäinen johtaja. Muiden mielestä olet pyrkyri. Monet leijonat ovat räyhääjiä ja koulukiusaajia. Olet luonteeltasi ilkeä etkä pidä kritiikistä. Itsetietoisuutesi on kaikista kuvottavaa. Leijonat ovat lähes aina varkaita.

NEITSYT (23.8 - 22.9)
Olet looginen tyyppi ja vihaat epäjärjestystä. Pikkumaisuutesi ärsyttää ystäviäsi. Olet kylmä ja tunteeton ja saatat nukahtaa kesken rakastelun. Neitsyistä tulee usein jäteauton kuljettajia.

VAAKA (23.9 - 22.10)
Olet taiteellinen etkä pysty sopeutumaan arkielämään. Jos olet mies, olet hyvin todennäköisesti homo. Et todennäköisesti saa koskaan kunnon työpaikkaa. Useimmat naisvaa'at ovat prostituoituja. Kaikki vaa'at kuolevat sukupuolitautiin.

SKORPIONI (23.10 - 21.11)
Olet ovela liikeasioissa eikä sinuun voi luottaa. Pääset pitkälle täydellisen moraalittomuutesi ansiosta. Ajat usein autoa humalassa. Monet skorpionit murhataan tai tuomitaan rattijuopumuksesta.

JOUSIMIES (22.11 - 21.12)
Olet kunnianhimoinen optimisti. Luotat usein onneesi, sillä sinulla ei ole lahjoja millään alalla. Kerrot ystäviesi salaisuudet eteenpäin. Suuri osa jousimiehistä on alkoholisteja tai narkomaaneja, mahdollisesti molempia. Sinulle nauretaan selkäsi takana.

KAURIS (22.12 - 19.1)
Olet konservatiivinen ja pelkäät riskien ottamista. Et saa oikein mitään aikaiseksi sillä olet patalaiska. Television saippuaoopperat ovat elämäsi suola. Kukaan kuuluisuus ei ole ollut kauris. Kauriiden pitää välttää liikaa paikallaan seisoskelua etteivät he juurru maahan ja muutu puiksi.