Näin Turussa

Turussa oli kaunis kevätaamu. Linnut lauloivat, aurinko paistoi ja ihmiset olivat iloisella mielellä. Turussa, omakotialueella poika pompotti palloa jalkakäytävällä. Sattumalta hän vilkaisi erääseen kadun viereen pysäköityyn autoon. Pallo karkasi kädestä ja poika juoksi kotiin.

"Isä, isä, tuolla autossa setä ja täti rakastelee!!" Isä vastaa: "Poikani, Turussa on kevät; linnut laulavat, aurinko paistaa ja ihmiset ovat iloisella mielellä. On luonnollista että jotkut saattavat jopa rakastella."
"Mutta se täti on kuollut."

Isä ryntää pihalle katsomaan autoon ja tarkastamaan tilanteen. Yhtä nopeasti hän ryntää puhelimeen.

"Haloo, onko poliisi. Täällä minun taloni edessä pariskunta rakastelee autossa!" Poliisi vastaa: "Turussa on kevät, linnut laulavat, aurinko paistaa. On ihan luonnollista, että jotkut saattavat rakastella."
"Mutta kun se nainen on kuollut!"

Puhelimesta ei kuulu enää mitään, vaan kohta alkaa kuulua poliisiauton sireeni.

Poliisiautosta hyppää kaksi konstaapelia ja he syöksyvät tuijottamaan pysäköityyn autoon. Kalpeana toinen heistä koputtaa pampulla auton ikkunaan: "Mitä siellä oikein tapahtuu!" Mies avaa ikkunaan vaivoin jatkaen hommiaan: "Turussa on kevät, linnut laulavat, aurinko paistaa. On luonnollista, että saattaa tehdä mieli rakastella."
"Mutta tuo nainenhan on kuollut."
"Ei se ole kuollut. Se on Tampereelta."