USAn entisestä presidentistä

Presidentti Clinton käveli talvella ulos Valkoisen Talonruohokentälle. Juuri hänen edessään luki; "Presidentin täytyy kuolla" kirjoitettuna pissalla pitkin lunta.

Clinton oli raivoissaan. Hän räyhäsi Salaisen Palvelun miehille ja huusi: "Tuolla on tappouhkaus kirotulla ruohokentällä! Ja se on kirjoitettu pissalla! Sen äpärän on täytynyt seistä kuistilla, kun hän on tehnyt sen. Missä hemmetissä te kaverit olette oikein olleet? Haluan tietää kuka sen teki ja haluan tietää sen NYT." Salaisen Palvelun miehet juoksivat ovesta ulos.

Samana iltana agenttien päällikkö lähestyi Clintonia ja sanoi: "Herra Presidentti, meillä on huonoja uutisia ja todella huonoja uutisia. Kummat haluatte kuulla ensin?" Clinton sanoi: "Kertokaa minulle huonot uutiset ensin." Agentti sanoi: "Sir, me testasimme näytteen virtsasta. Tulokset tulivat juuri. Virtsa kuuluu Al Gorelle." "Voi hyvä luoja", Clinton sanoi, "Tunnen itseni petetyksi! Minun oma varapresidenttini! Mitkä ovat *todella* huonot uutiset?" "Sir, käsiala on Hillaryn."