Erittäin hyvä tietää ennen Amerikan keikkaa

Tiesittekö, että Salt Lake Cityssä, Utahissa, on laitonta kävellä kadulla ja kantaa viulua paperipussissa? Tai, että Havaijilla puolestaan saa sakot jos ei omista venettä? Mutta jos Israelissa on pystynyt pitämään laitonta radioasemaa pystyssä viisi vuotta, siitä tulee laillinen. Washingtonin osavaltion laki edellyttää rikollisissa aikeissa saapuvan pysähtymään kaupungin rajalle ja ilmoittamaan aikeistaan poliisille. Newportissa, Rhode Islandilla ei saa lain mukaan polttaa piippua auringonlaskun jälkeen. Ja jostain kumman syystä Providencessä, Rhode Islandilla ei saa myydä hammastahnaa ja hammasharjaa samalle asiakkaalle sunnuntaisin. Clinton County, Ohio sakottaa julkisiin rakennuksiin nojailevia ihmisiä. Blythessä, Kaliforniassa on kiellettyä pitää cowboy-bootseja, ellei omista vähintään kahta lehmää.


Ei ole helppoa rakkaus ja seksikään:

Detroitissa mies ei saa katsoa vaimoaan tuimasti sunnuntaisin. Iowassa puolestaan ei saa suudelle viittä minuuttia pidenpään ja viiksekäs mies ei saa suudella naista julkisesti lainkaan. Oregonissa on kielletty puhumasta rivouksia rakastelun aikana. Floridassa on sallittu ainoastaan lähetyssaarnaaja asento eikä mies saa suudella vaimonsa rintoja. Myös suihkun ottamista alasti käsitellään rikkomuksena. Itsetyydytys on laitonta North Carolinassa ja suu- tai anaaliseksi on kielletty useissa Yhdysvaltojen osavaltioissa. Arizonassa on kiellettyä pitää talossa kahta useampaa tekomulkkua. Alabamassa naiset eivät saa omistaa seksileluja ollenkaan. Osavaltion laki Idahossa sanoo että miehen on laitonta ostaa rakkaalleen alle 50 paunan painoista makeispakettia.


Tulipalot, nukkuminen, autolla ajo ym:

Danville, Pennsylvania on kaikessa viisaudessaan määrännyt, että kaikki palopostit pitää tarkistaa tuntia ennen tulipaloa. Jos sattuu olemaan palomies, kannattaisi kuitenkin harjoittaa ammattiaan Racinessa, Wisconsinissa, sillä siellä nukkuvaa palomiestä ei saa herättää. Tennesseessä ei puolestaan saa ajaa autolla unissaan. North Dakotan osavaltiossa on laitonta nukahtaa kengät jalassa. Minnesota on sikäli outo paikka, että siellä ei saa nukkua alasti, ja kylpyammeessa pitää lain mukaan olla jalat. Texasissa autoissa ei tarvitse olla tuulilasia, mutta tuulilasinpyyhkimet ovat pakolliset. Pensacola, Florida vaatii että kaikilla keskustaan tulevilla ihmisillä on vähintään 10 dollaria mukanaan. Jos sinulta loppuu bensa, toivo ettet ole Youngstownissa, Ohiossa, sillä se on siellä kiellettyä. Australiassa on laitonta käyttää pinkkejä housuja sunnuntaisin puolenpäivän jälkeen.


Eläimetkin ovat saaneet osansa lainsäätäjien viisaista päätöksistä:

Jäniksestä ei saa ottaa valokuvaa kesäkuussa Wyomingissa. Lintujen kannattaisi muuttaa Utahiin, sillä siellä niillä on etuajo-oikeus kaikilla teillä. Toinen hyvä paikka linnuille on Cresskill, New Jersey, sillä siellä kissoilla pitää olla kolme kulkusta kaulassaan lintuja varoittaakseen. Koirat ovat oikeutettuja puraisemaan ihmistä ensimmäisen kerran New Orleansissa, Lousianassa, mutta viinaan menevän koiran ei pidä mennä Chicagoon, sillä siellä viskin juottaminen koirille on kielletty lailla. Palavaa tupakkaa ei saa antaa koirille, kissoille tai muillekkaan kotieläimille Zionissa, Illinoisissa. Oklahoman osavaltion laki vaatii että jos kolme tai useampi koiraa kokoontuu yksityisalueella, niillä pitää olla pormestarin allekirjoittama lupa. Normal, Illinois ei ehkä kuitenkaan ole kovin normaali, sillä siellä laki kieltää irvistelemästä koirille. Paulding, Ohio on puolestaan antanut poliisille luvan purra koiraa, jos se haukkuu. Barber, North Carolina taas on kieltänyt kissoja ja koiria tappelemasta keskenään. Hartford, Connecticut ei salli koirien koulutusta. Denver, Colorado vaatii rankkurin varoittavan koiria mahdollisesta kiinniotosta kolmena perättäisenä päivänä puihin kiinnitetyillä huomautuksilla puistoon johtavalla tiellä ja puistossa. Kirklandin kylä Illinoisissa on kieltänyt lailla mehiläisten lentelyn kylän kaduilla. Myrtle Creekissä, Oregonissa ei saa nyrkkeillä kengurun kanssa. Virginiassa, Culpeperin kaupungissa ei saa pestä muulia jälkakäytävällä. Ranskassa ei taas saa antaa sialle nimeä Napoleon. Minnesotassa, Virginian kaupungissa on kiellettyä pysäköidä norsu pääkadulle. Memphisissä, Tennesseessä sammakoilta on kielletty kurnutus klo 23.00 jälkeen ja Wilburissa, Washingtonissa ei saa lain mukaan ratsastaa rumalla hevosella.


Älkää sitten sanoko ettei teitä varoitettu.