9 vaarallista sanaa, joita naiset käyttävät

 1. Selvä
  Tämä on sana jota naiset käyttävät lopettaakseen riidan jossa he ovat oikeassa ja sinä väärässä.

 2. Viisi minuuttia
  Jos hän on juuri pukeutumassa, tämä tarkoittaa puolta tuntia. Viisi minuuttia on viisi minuuttia vain silloin kun sinulle on juuri annettu viisi minuuttia aikaa katsella urheilua ennen kuin alat auttamaan taloustöissä.

 3. Ei mitään
  Tämä on tyyntä myrskyn edellä. Tämä tarkoittaa jotain, ja sinun on parasta olla varuillasi. Riidat jotka alkavat "ei millään", yleensä päättyvät "selvään".

 4. Siitä vaan
  Tämä on haaste, ei lupa. ÄLÄ TEE SITÄ!

 5. Syvä huokaus
  Tämä ei ole oikeastaan sana, vaan sanaton mielipide, mutta miehet usein ymmärtävän sen väärin. Syvä huokaus tarkoittaa että olet naisen mielestä idiootti ja hän ihmettelee miksi on tässä riitelemässä kanssasi "ei mistään". (Kts. kohta 3.)

 6. Ei se mitään
  Tämä on yksi naisen vaarallisimmista lauseista. Se tarkoittaa sitä että hän haluaa miettiä perusteellisesti milloin ja miten saat maksaa virheestäsi.

 7. Kiitos
  Jos nainen kiittää sinua, älä ihmettele, tai pyörry, vaan sano kohteliaasti "ole hyvä". (Tähän pitää lisätä että jos nainen sanoo "Kiitos paljon" - se on silkkaa sarkasmia eikä hän kiitä sinua ollenkaan. ÄLÄ missään nimessä sano "ole hyvä". Siitä seuraa "ei mitään".)

 8. Aivan sama
  Naisen tapa sanoa haista v***u

 9. Älä huoli, asia hallussa
  Vaarallinen lausahdus joka tarkoittaa sitä että kehoitettuaan useasti sinua tekemään jotain, nainen tekee sen nyt itse. Tämä johtaa myöhemmin miehen kysymään mikä on hätänä. Naisen vastaukseksi tähän kts. kohta 3.